FreeNET Albania

Kristela Gjoka

Kristela Gjoka

Fjale kyce rrth publikimit:
kristela
FreeNET Albania

Klikoni gjithashtu dhe

modeli-1

Modeli turk: Popullit shqiptar mund t’ia dëshmoj më të mirën

Në Kosovë e në Shqipëri të rinjtë vazhdimisht duan të merren me modelim. Shumë prej ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>