Titujt e Fundit
You are here: Home » Parashikimi i motit » Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
FreeNET Albania

Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser

Njihuni me parashikimin e motit per disa nga qytetet kryesore te shqiperise dhe rajonit.

 • Tirane
 • Vlore
 • Sarande
 • Korce
 • Shkoder
 • Prishtine
 • Shkup
Moti ne Tirane
Sot E Shtunë E Diel E Henë E Martë E Mërkurë
clear Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Kthjellët
32°/22°
clear Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Kthjellët
32°/20°
clear Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Kthjellët
31°/19°
chancetstorms Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Shtrengate e Mundëshme
29°/19°
chancetstorms Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Shtrengate e Mundëshme
26°/17°
chancerain Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Reshje Shiu Lokale
28°/18°
Moti ne Vlore
Sot E Shtunë E Diel E Henë E Martë E Mërkurë
partlycloudy Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Vranësira Lokale
33°/20°
partlycloudy Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Vranësira Lokale
31°/19°
partlycloudy Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Vranësira Lokale
31°/19°
chancetstorms Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Shtrengate e Mundëshme
31°/19°
chancetstorms Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Shtrengate e Mundëshme
27°/17°
chancerain Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Reshje Shiu Lokale
29°/17°
Moti ne Sarande
Sot E Shtunë E Diel E Henë E Martë E Mërkurë
chancerain Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Reshje Shiu Lokale
31°/24°
chancetstorms Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Shtrengate e Mundëshme
30°/24°
clear Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Kthjellët
30°/23°
partlycloudy Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Vranësira Lokale
29°/23°
chancetstorms Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Shtrengate e Mundëshme
29°/21°
chancetstorms Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Shtrengate e Mundëshme
28°/21°
Moti ne Korce
Sot E Shtunë E Diel E Henë E Martë E Mërkurë
partlycloudy Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Reshje Shiu Lokale
28°/13°
tstorms Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Shtrengate
27°/14°
chancetstorms Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Shtrengate e Mundëshme
28°/14°
chancetstorms Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Shtrengate e Mundëshme
28°/12°
chancetstorms Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Shtrengate e Mundëshme
21°/14°
chancetstorms Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Shtrengate e Mundëshme
20°/11°
Moti ne Shkoder
Sot E Shtunë E Diel E Henë E Martë E Mërkurë
partlycloudy Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Vranësira Lokale
33°/20°
partlycloudy Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Vranësira Lokale
32°/21°
partlycloudy Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Vranësira Lokale
32°/21°
chancetstorms Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Shtrengate e Mundëshme
31°/17°
chancetstorms Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Shtrengate e Mundëshme
27°/18°
chancetstorms Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Shtrengate e Mundëshme
29°/18°
Moti ne Prishtine
Sot E Shtunë E Diel E Henë E Martë E Mërkurë
clear Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Kthjellët
25°/10°
partlycloudy Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Reshje Shiu Lokale
28°/11°
partlycloudy Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Vranësira Lokale
29°/13°
chancetstorms Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Shtrengate e Mundëshme
26°/14°
chancetstorms Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Shtrengate e Mundëshme
24°/14°
chancetstorms Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Shtrengate e Mundëshme
21°/13°
Moti ne Shkup
Sot E Shtunë E Diel E Henë E Martë E Mërkurë
partlycloudy Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Vranësira Lokale
30°/15°
partlycloudy Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Vranësira Lokale
30°/16°
clear Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Kthjellët
30°/16°
partlycloudy Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Vranësira Lokale
30°/15°
chancetstorms Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Shtrengate e Mundëshme
26°/13°
chancetstorms Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Shtrengate e Mundëshme
28°/14°

Njihuni me parashikimin e motit per disa nga kryeqytetet kryesore te Europes.

 • Rome
 • Podgorica
 • Paris
 • Barcelone
 • Berlin
 • Londer
 • Moske
Moti ne Rome
Sot E Shtunë E Diel E Henë E Martë E Mërkurë
chancerain Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Reshje Shiu Lokale
31°/20°
clear Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Kthjellët
31°/20°
partlycloudy Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Vranësira Lokale
31°/20°
chancetstorms Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Shtrengate e Mundëshme
30°/17°
clear Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Kthjellët
29°/19°
clear Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Shtrengate e Mundëshme
30°/17°
Moti ne Podorice
Sot E Shtunë E Diel E Henë E Martë E Mërkurë
partlycloudy Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Vranësira Lokale
33°/20°
partlycloudy Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Vranësira Lokale
32°/21°
partlycloudy Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Vranësira Lokale
32°/21°
chancetstorms Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Shtrengate e Mundëshme
31°/17°
chancetstorms Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Shtrengate e Mundëshme
27°/18°
chancetstorms Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Shtrengate e Mundëshme
29°/18°
Moti ne Paris
Sot E Shtunë E Diel E Henë E Martë E Mërkurë
mostlycloudy Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Reshje Shiu Lokale
23°/16°
mostlycloudy Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Reshje Shiu Lokale
24°/14°
partlycloudy Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Vranësira Lokale
22°/13°
clear Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Kthjellët
25°/13°
clear Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Kthjellët
24°/15°
clear Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Kthjellët
24°/14°
Moti ne Barcelone
Sot E Shtunë E Diel E Henë E Martë E Mërkurë
tstorms Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Shtrengate
28°/22°
clear Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Kthjellët
28°/22°
partlycloudy Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Vranësira Lokale
28°/22°
partlycloudy Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Vranësira Lokale
27°/21°
partlycloudy Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Vranësira Lokale
27°/21°
partlycloudy Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Vranësira Lokale
27°/21°
Moti ne Berlin
Sot E Shtunë E Diel E Henë E Martë E Mërkurë
tstorms Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Shtrengate
23°/14°
chancerain Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Reshje Shiu Lokale
23°/14°
chancerain Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Reshje Shiu Lokale
21°/12°
mostlycloudy Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Reshje Shiu Lokale
20°/13°
partlycloudy Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Reshje Shiu Lokale
21°/13°
partlycloudy Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Vranësira Lokale
22°/15°
Moti ne Londer
Sot E Shtunë E Diel E Henë E Martë E Mërkurë
chancerain Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Reshje Shiu Lokale
20°/15°
mostlycloudy Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Reshje Shiu Lokale
20°/12°
partlycloudy Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Vranësira Lokale
22°/12°
partlycloudy Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Vranësira Lokale
21°/13°
partlycloudy Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Vranësira Lokale
22°/13°
partlycloudy Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Vranësira Lokale
22°/14°
Moti ne Moske
Sot E Shtunë E Diel E Henë E Martë E Mërkurë
chancetstorms Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Shtrengate e Mundëshme
18°/10°
chancetstorms Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Shtrengate e Mundëshme
15°/9°
partlycloudy Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Reshje Shiu Lokale
16°/8°
partlycloudy Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Vranësira Lokale
16°/9°
partlycloudy Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Reshje Shiu Lokale
17°/9°
cloudy Moti Sot Dhe Parashikimi Per Neser
Reshje Shiu Lokale
20°/8°
Fjale kyce rrth publikimit:
moti sot dhe neser, moti per neser, horoskopi sot dhe neser, moti neser, moti sot dhe neser 2013, parashikimi i motit per neser, moti sot dhe neser ne kosov, moti sot, horoskopi neser 2013, horoskopi sot dhe neser 2013
FreeNET Albania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top